Aktualizace termínové listiny 2020

By   10.5.2020
Po zveřejnění informací o postupném uvolňování přijatých vládních opatření, ke kterému má dojít od 25.5.2020 je velmi pravděpodobné, že za přesně stanovených podmínek bude možné uspořádat závody oblasti Vysočina (tyto podmínky již posílal Zdeněk Kopecký na členy předsednictva oblasti). Nyní je výhodou naší oblasti její velikost, která běžným počtem řádných účastníků z oblasti včetně pořadatelů nepřevyšuje povolený limit účastníků.
Je třeba rychle jednat a dát dohromady aktuální termínovou listinu, zejména pak pro období června. Aktualizace se bude objevovat v následující tabulce (aktivní odkaz dostali členové předsednictva oblasti a byli vyzvání k aktualizaci). Jarní část má termín aktualizace do středy 13.5. do 20:00 hod. Podzimní část do neděle 17.5. do 20:00 hod. (Mohou nastat termínové výjimky)
Odkaz na aktualizovanou tabulku
Zeleně jsou vyznačeny všechny volné termíny pro oblastní závody i proti termínům závodů ČSOS, protože nebudou veteraniády a počet účastníků mistrovských kategorií bude omezen.
Pořadatelé zrušených jarních závodů mohou využít volných termínů v červnu i na podzim. Zejména by bylo velice dobré obsadit oblastními závody 3 volné víkendy v září z důvodu lepšího počasí než v říjnu, a to jarními pořadateli, nebo přesunout některé závody z října, nebo uspořádat úplně nové závody.